Presentació

La Formació FEPOL va néixer de la necessitat de companys i companyes de diferents cossos policials, interessats en reciclar-se i perfeccionar els seus coneixements professionals. En un intent de donar-los cobertura en aquest àmbit es creà una plataforma de formació destinada a professionals de la seguretat pública principalment, amb accés als opositors en determinats casos.

Amb gran èxit hem realitzat cursos en modalitat presencial, semi presencial i en línia des de l’any 2009, que any rere any han estat tot un èxit de participació. D’aquesta manera donem una amplia formació específica a les persones interessades en aprofundir els seus coneixements, optimitzant el seu temps personal i professional.

El número d’accions formatives i la quantitat d’alumnes que a dia d’avui hem tingut avalen la feina que estem duent a terme. Un nombre important d’afiliats i no afiliats (policies locals, mossos d’esquadra, ertzaintza, policia foral, agents forestals, policia portuària i altres cossos especials) han confiat en la nostra formació per millorar i incrementar el seu nivell formatiu professional.

Des de 2009 (com a SAP) fins a l’actualitat us podem presentar la següent estadística:

1039

cursos on-line

366

cursos presencials

72208

alumnes on-line

11170

alumnes presencials

18

jornades, conferencies i seminaris

1405

total cursos

83378

total alumnes

La formació ON-LINE de la FEPOL està elaborada per un ampli ventall de professionals de la seguretat pública, de la docència universitària, de l’adjudicatària i d’altres àmbits. Gràcies als seus amplis coneixements de la matèria i a la seva visió més amplia del sistema han pogut donar una perspectiva molt més transversal, al tenir en compte totes les perspectives amb que es pot analitzar un mateix fet.

En el campus virtual www.formaciofepol.cat es pot trobar la nostra àmplia oferta de cursos fàcilment accessibles, realitzats de forma pedagògica seguint els criteris d’experts en formació a distància i e-learning. Podreu formar-vos amb horaris lliures, crear el vostre propi entorn d’estudi, i fins i tot realitzar auto avaluacions de control per a valorar els vostres avenços.

Per altra banda, informar-vos que en l’afany de millorar i atansar la formació Universitària al nostre col·lectiu, tenim diferents convenis de col·laboració com per exemple amb la Universitat Camilo Jose Cela en relació amb el Grau Oficial Universitari en Direcció d’Empresas (ADE) i el Grau Oficial en Dret en la modalitat semi presencial, amb descomptes importants pels afiliats. Així mateix, amb l’EPSI de la UAB, podem  realitzar totes les accions formatives ofertades a preus preferents, que poden arribar a descomptes de fins al 25%, ja siguin curtes o llargues (postgraus i màsters). Cantacta amb nosaltres i t’informarem de totes les activitats, centres formatius i empreses de reconegut prestigi que ens donen oferta formativa, dissenyades amb l’objectiu de satisfer a l’afiliat.

Quant a l’estudi de llengües organitzem cursos de nivell C1 i C2 de català amb el Consorci de Normalització Lingüística. Així mateix, l’Escola Oficial d’Idiomes ens apropa a l’accés de l’anglès amb  el curs d’iniciació “Iniciat a l’ Anglès” ( A1 del MECR) i el curs “Actualitza el teu Anglès” (B1 del MECR).

Carolina Laborda Zaragoza

Secretària de Formació de la FEPOL