Master Oficial en Direcció d’Empresas

Master Direcció d’Empreses

 

 

El nou Espai Europeu d’Educació Superior (Pla Bolonya), permet que les persones integrades al mon laboral disposen de noves oportunitats. A més de les vies d’accés tradicionals (Selectivitat, PAAU, FPII…), que impliquen que qualsevol persona del col·lectiu independentment de la seva edat puguin accedir als estudis, el sistema d’accés a la Universitat s’ha ampliat amb la nova via per a majors de 40 anys que no precisa de cap proba. Tant mateix, els estudis superiors de FP donen ara accés a qualsevol dels Graus Universitaris, sense la limitació que existia al sistema universitari anterior. Per altra banda, l’experiència professional es objecte de reconeixement específic fins un 15% de la carrera (més d’un semestre).

Aquest nou escenari permet organitzar per al nostre col·lectiu un Programa de Estudis Universitaris Oficials a partir del proper curs 2018-19, i per això hem arribat a un acord que ens assegura unes condicions acadèmiques i econòmiques plenament adaptades al nostre perfil i necessita:

  • Règim d’estudis compatible (s’estudia una assignatura per mes) amb obligacions laborals i familiars (materials, metodologia docent i avaluació).
  • Reconeixement (convalidació) de la nostra experiència laboral i sindical, que permet acotar la duració dels estudis.
  • Gestió administrativa (matricules, certificacions, etc…) flexible i directa, sense desplaçaments ni demores.
  • Sessions setmanals d’atenció Tutorial presencial amb un professor-tutor de la Fundació Layret.

Amb la finalitat d’informar detalladament sobre el programa d’estudis del Màster Oficial Universitari en Direcció d’Empreses; requisits d’accés, programa d’estudis, procediments de reconeixement acadèmic de crèdits, calendaris, sistemes docents i de avaluació, condicions econòmiques especials, i demès.

La data d’inici és setembre de 2018 i el preu és de 4.800€ per curs (amb facilitats de pagament).

Pots posar-te en contacte a la següent direcció d’email: emma@cgu-incui.eu
O bé al telèfon: 649 928 131.

El número de places i grups es limitat.

 

Programa del Master en Direcció d’Empreses