Pòlissa d’assegurança d’accidents

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” background_color=”#ffffff” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″][vc_column css=”.vc_custom_1499187058842{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1500295681462{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}”]A banda de les assegurances privades que cadascú podeu tenir, el departament d’interior té contractada una pòlissa que cobreix la mort en accident de treball. A mes d’això, els afiliats/des al FEPOL (SAP, SEIME, SAP-PL), teniu contractada una altra pòlissa de mort per accident ja sigui laboral més initinere. Aquesta pòlissa està contractada amb  l’asseguradora Generali.

El capital assegurat per aquest concepte és de:

  • Igual o superior a un any, e inferior a dos anys d’afiliació. 6000 €.

  • Igual o superior a dos anys 9000 €.

Per mort per accident (tant si es produeix al moment de l’accident, o be si a mort es produeix en el termini de 2 anys després de l’accident).

En cap cas tindran cobertura els accidents o seqüeles derivades del mateix i ocorregudes amb anterioritat a la data d’efecte de la pòlissa.

En cap cas serán objecte de cobertura les malalties professionals.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]